• vragen/ meer bestellen? informeer via info@beterleven.net
  • retouren binnen 21 dagen
  • op werkdagen voor 14 u besteld, volgende dag geleverd
  • vragen/ meer bestellen? informeer via info@beterleven.net
  • retouren binnen 21 dagen
  • op werkdagen voor 14 u besteld, volgende dag geleverd

Schoudertas gerecyclede cementzak 26x33cm div. kleuren

vanaf € 29,50

Levertijd: 1-2 dag(en)

Beschrijving

Schoudertas gemaakt van gerecyclede cementzakken. 26 x 33 x 12 cm. In meerdere kleuren verkrijgbaar.

Schoudertas, gemaakt van gerecyclede cementzakken.

Deze duurzame schoudertas is lichtgewicht en biedt je precies het comfort dat je nodig hebt: lekker veel veilig afgesloten ritsvakken zodat je al je spullen een plekje kunt geven. De tas heeft een ritsvak aan de voorzijde zodat je je telefoon, portemonnee e.d. binnen handbereik hebt. De schouderband is lekker lang, verstelbaar en afneembaar. Wil je niet bestolen worden en toch snel bij je spullen kunnen? Ook aan de achterzijde heeft deze tas een ritsvak.

De tas is aan de binnenzijde mooi en praktisch ingedeeld met een groot ritsvak en daar tegenover nog 3 open opbergvakjes.

  • Kleuren: rood, blauw of groen-wit. Gevoerd met camel kleurig nylon. Scroll naar beneden voor alle variaties
  • Maat: 26 cm breedte x 33 cm hoogte x diepte 12 cm
  • Materiaal: gerecyclede cementzak van waterafstotend gewoven polypropyleen. Normaal gesproken gaat in deze cementzakken 50 kg cement dus ze kunnen wel wat hebben

Handgemaakt en fairtrade uit India.

Extra productinformatie

herkomst
Cementzakken met een klein drukfoutje, autogordels met een weeffout en theetassen met een los stukje draad: allemaal mooie schone materialen met een kleine imperfectie. En daarom door de fabrikant bestempeld als afval. Een verrassende combinatie van afgedankte ruige materialen uit het Oosten met een strak Westers design. De used2b cement bags Shah en Akij zijn gemaakt door een klein atelier in Bangladesh dat werkt volgens de Fair Trade principes.
Herkomst
Herkomst: Cementzakken met een klein drukfoutje, autogordels met een weeffout en theetassen met een los stukje draad: allemaal mooie schone materialen met een kleine imperfectie. En daarom door de fabrikant bestempeld als 'industrial waste'. Used2b combineert deze afgedankte ruige materialen uit het Oosten met een strak Westers design. Dit levert verrassende resultaten op.